Nem og tryg overdragelse af ejendom

Bagom Familiehandlen.dk som virksomhed

Som så mange andre fortællingerne om at lave en virksomhed, så stammer Familiehandlen.dk også ud et behov vi selv havde for 4 år siden. I dag har vi hjulpet mere end 500 familier ved overdragelse af ejendom, testamenter og alt andet der vedører familielivet. Vores mission er at hjælpe danskere med at kunne overdrage fast ejendom mellem generationer uden at det behøver at være hverken besværligt eller dyrt.

Førhen har det krævet manuelle handlinger med fysiske møder og dyre regninger, når man skulle have styr på overdragelse af en ejendom. Det er slut nu og været det i flere år – Faktisk siden vi blev grundlagt i 2019. Grundtanken bag Familiehandlen.dk er, at ejendomsskifte mellem generationer skal være både effektivt, nemt og billigt. Vi har siden start hjulpet mere end 500 familier med overdragelser af ejendomme.

Vi hjælper vores klienter med overdragelsesaftaler, tinglysning og gavebreve. Hvis du har behov for yderligere hjælp, står vi selvfølgelig også til rådighed for det. Vi gør det til en fast, lav pris, så du ikke bliver chokeret over regningen – Endda med uddannet advokat bag alt rådgivning – For både din og vores skyld.  

icon About

"Ejendomsskifte mellem generationer skal være både effektivt, nemt og billigt. Det er hvad familiehandlen.dk står for"

Advokat Lise Roulund

Advokat Lise Roulund

I front for familiehandlen.dk står Lise Roulund, som har været uddannet advokat siden 2017. Hun har mangeårig erfaring med ejendomshandler og har haft en både national og international karriere indenfor jura. Ambitionen for Lise er at hjælpe flest mulige danskere med overdragelse af ejendomme til en god pris med fokus på ordentlig rådgivning. Det er efterhånden lykkedes rigtig godt med familiehandlen.dk, hvor Lise og hendes team hjælper hundredvis af familier med overdragelser. 

Lise Roulund - - Familiehandlen

Nemt. Billigt. Trygt.

Vi er klar til at hjælpe dig